fundaci�
09-10-2007
img noticia

LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA, carta d'Enric Garriga Trullols, president de l'IPECC

 

LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA

com més aviat millor

 

Si perdem l'ocasió de fer el referèndum al mateix temps que els bascos possiblement arribarem tard ja que el temps juga en contra de Catalunya i a favor de Madrid.

L'ideal seria fer el mateix dia el referèndum de Catalunya, amb Euskadi, Escòcia i Flandes.

No cal cap llei de referèndums ja que Espanya té signat el dret de l'autodeterminació abans que la Constitució. Per tant, la Constitució espanyola és il·legal i colonialista.

No perdem el temps. Aprofitem les ocasions.

Enric Garriga Trullols

President de l'IPECC

* El 28 de setembre de 1976 a Nova York, el plenipotenciari d'Espanya, en nom del Rei signà la Declaració Universal dels Drets Humans del 19 de desembre del 1966 que diu "Article  1-1  "tots els pobles tenen el dret de la lliure determinació....". O sigui, que la Constitució Espanyola no pot negar aquest dret de tots els pobles del món sense cap excepció.

 Atés que la Constitució espanyola és il·legal perquè nega el dret d'autodeterminació, aleshores Espanya no és un "estat de dret". Els que s'oposen al dret de decidir dels bascos i catalans no són demòcrates. El "deliri" el tenen ells, que només criden com a únic argument "Constitució Constitució Constitució".

 S'han de fer referèndums (per guanyar) tant a Euskadi com a Catalunya. NO s'han de fer consultes que és un parany (per perdre-les).

 S'ha d'aconseguir fer el 2010, a la mateixa data, els referèndums d'Escòcia i Euskadi (ja acordats) amb els de Catalunya i Flandes.

Això si que ens donarà força a tots de cara Europa i el món.

 

Cordialment,

Enric Garriga Trullols

President IPECC

 

IPECC - Institut de Projecció Exterior de la Cultura Catalana

Hotel Entitats. Providència, 42

08024 BARCELONA

Tel/Fax 93.213.76.48

 

 http://www.ipecc.cat/

Tornar a la pàgina inicial Veure altres notícies