fundaci�
18-06-2012
img noticia

Inauguració de l'exposició sobre l'obra pedroliana "Nou pams de terra" a Concabella

El proper divendres 22 de juny (19 hores), al castell de Concabella (La Segarra) s'inaugura una interessant mostra participativa sobre l'obra de Manuel de Pedrolo "Nou pams de terra" (1955) Pòrtic 1971.L'exposició ha estat ideada  per l'estudiós de l'obra pedroliana, el targarí Xavier García.

L’obra narrada en terres de la Segarra tracta d'un robatori d’un caixer d’ un banc i les seves conseqüències, adverses per al pobre caixer, s’acompanyen d’ una espècie d’ estudi de l’ economia agrícola de les terres lleidatanes.Tot plegat hem dissenyat l’exposició de tal manera que hom podrà interactuar amb l’obra i expressar les seves creacions. A banda dels planells explicatius es podrà descarregar textos des d’un ordinador. Una oportunitat per a redescobrir llocs coneguts a través dels relats del llibre i que els visitants podran col·laborar-hi aportant fotografies, escrits, dibuixos... Una interessant proposta pels lectors asidus dels textos de Manuel de Pedrolo i també per aquells que  vulguin descobrir amb aquesta novel·la a un autor i  una obra literària. La interactivitat de l'exposició fa que sigui molt recomanable per a tota la familia, coneixedors de l'obra pedrolaiana com no. Una oportunitat per una nova -i atraient- descoberta.

La Mostra es podrà visitar fins a finals de setembre i s'inscriu dins de les activitats culturals de la setena edició del 7 Lletres.http://www.7lletres.org

Tornar a la pàgina inicial Veure altres notícies