fundaci�
06-07-2008
img noticia

Entrega del 3r Premi literari 7 Lletres

El passat 5 de juliol al Local social de Les Pallargues (municipi de Plans de Sió, La Segarra) es va celebrar l'entrega de Premis de la 3ª edició del 7 Lletres. Enguany, la guanyadora ha estat CÈLIA SÀNCHEZ-MÚSTICH, natural de Sitges (Garraf) per l'obra "No. I sí".

 El jurat, format per Ramon Badia, Pep Coll, Anna M. Moix, Albert Turull i Miquel de Palol valoraren molt positivament el nombre d’originals presentats en aquesta tercera convocatòria del premi, així com la qualitat de molts d’ells, i en especial de les obres finalistes. Valoració en especial, a més de la guanyadora, en feu el jurat d'una de les obres finalistes, recomanant la seva publicació a l’editorial patrocinadora; es tracta de l’original presentat sota el títol Gastronomia selecta.

 La vetllada va transcórrer amb un execel·lent recital poeticomusical Mai no és de nit. Seguit de l' esmentada resolució del jurat, l' atorgament del premi i un sopar en còctel.

A la fotografia l'autora guanyadora de la 3ª edició del Premi literari 7 lletres, Cèlia Sànchez-Mústich,amb el ram de flors, acompanyada a la seva dreta per Adelais de Pedrolo, presidenta de la Fundació Manuel de Pedrolo i a l'extrem esquerra de la fotografia Josep M. Llobet, director del Centre Municipal de Cultura de Cervera. Darrera la guanyadora, Albert Turull, secretari del jurat.

 

 

Per llegir l'Acta del Jurat cliqueu aquí

 

Fotografia: Xavier Santesmasses.http://www.7lletres.org

Tornar a la pàgina inicial Veure altres notícies